Rojstni dnevi

POUČNI IN ZABAVNI ROJSTNI DNEVI.

V Centru eksperimentov Maribor lahko praznujete rojstni dan po programu, ki je prilagojen vsakemu otroku. Praznovanje je primerno za otroke od 6. do 15. leta starosti. V dveh urah rajanja (od 17. - 19. ure) ob preizkušanju stalne zbirke eksperimentov dva strokovna sodelavca skrbita za animacijo in usmerjanje programa. Rojstne dneve izvajamo med tednom: v ponedeljek, torek, četrtek in petek.

Cenik (od 1.9.2015)

V ceno 100 € je zajeto praznovanje do 15 otrok. Če je število udeležencev od 16 do 20 otrok, znaša cena 120 €. Cena vključuje individualna rojstno-dnevna vabila (pdf po e-mailu), dve samostojni eksperimentalni delavnici po izboru, darilo za slavljenca, fotografiranje med programom (zgoščenko s fotografijami prejmete po pošti). Cena po ceniku velja za enega slavljenca. Če praznujeta dva otroka skupaj, se cena zviša za 20 €.
 Krožnike, vilice, lončke, prigrizke in pijačo ter torto (in svečke) prinesete s seboj, za hlajenje vaše torte pa poskrbi naš hladilnik.

Programi in delavnice

Vzorčni program
Izberite si delavnico – eno iz sklopa A in eno iz sklopa B:

Nabor delavnic
Udeležba na aktivnostih in dogodkih v Centru eksperimentov poteka prostovoljno in na lastno odgovornost.
Dodatne informacije:
Tel. : +386 (0) 59 080 286
E-pošta : cem@ektc.si

Praznovanje rojstnega dneva je za otroka najbolj pomemben praznik, saj je edini, ki je individualen. Rojstni dan je priložnost za spodbujanje razvoja, pozitivnih čustev in socialnih odnosov med slavljencem in povabljenimi. Z izbiro različnih poučnih, kakovostnih znanstvenih delavnic praznovanje prilagodimo vsakemu otroku.

Za vse dodatne informacije smo
vam z veseljem na voljo

Tel. : +386 (0) 59 080 286
E-pošta : cem@ektc.si

 

Podpirajo nas

Prijavite se na E-novice

Prijavite se naše e-novičke in bodite obveščeni o vseh pomembnih dogodkih iz področja znanosti in kulture.