Rojstni dnevi

POUČNI IN ZABAVNI ROJSTNI DNEVI.

V Centru eksperimentov Maribor lahko praznujete rojstni dan po programu, ki je prilagojen vsakemu otroku. Praznovanje je primerno za otroke od 6. do 15. leta starosti. V dveh urah rajanja (od 17. - 19. ure) ob preizkušanju stalne zbirke eksperimentov dva strokovna sodelavca skrbita za animacijo in usmerjanje programa. Rojstne dneve izvajamo med tednom: v ponedeljek, torek, četrtek in petek.

Cenik (od 1.9.2015)

V ceno 100 € je zajeto praznovanje do 15 otrok. Če je število udeležencev od 16 do 20 otrok, znaša cena 120 €. Cena vključuje individualna rojstno-dnevna vabila (pdf po e-mailu), dve samostojni eksperimentalni delavnici po izboru, darilo za slavljenca, fotografiranje med programom (zgoščenko s fotografijami prejmete po pošti). Cena po ceniku velja za enega slavljenca. Če praznujeta dva otroka skupaj, se cena zviša za 20 €.
 Krožnike, vilice, lončke, prigrizke in pijačo ter torto (in svečke) prinesete s seboj, za hlajenje vaše torte pa poskrbi naš hladilnik.

Programi in delavnice

Vzorčni program
Izberite si delavnico – eno iz sklopa A in eno iz sklopa B:

Nabor delavnic
Udeležba na aktivnostih in dogodkih v Centru eksperimentov poteka prostovoljno in na lastno odgovornost.
Dodatne informacije:
Tel. : +386 (0) 59 080 286
E-pošta : cem@ektc.si

O pripravi, izvedbi delavnic, času izvajanja in vsebini se lahko posebej dogovorimo. V našem programu so različna strokovna in aktualna predavanja, ki bodo zanimiva za dijake. V šolskem letu 2017/2018 bomo v CEM organizirali številne razstave in pogovore s strokovnjaki iz gospodarstva. O terminih omenjenih predavanj in razstav vas bomo pravočasno obvestili.

Za vse dodatne informacije smo
vam z veseljem na voljo

Tel. : +386 (0) 59 080 286
E-pošta : cem@ektc.si

Podpirajo nas

Prijavite se na E-novice

Prijavite se naše e-novičke in bodite obveščeni o vseh pomembnih dogodkih iz področja znanosti in kulture.