Zabava za rojstni dan v Centru eksperimentov Maribor

Poučno in zabavno praznovanje rojstnega dne z LEGO ROBOTIKO

(od 1.3.2018)

V Centru eksperimentov Maribor vam nudimo vročo idejo za praznovanje rojstnega dneva – zabava z LEGO ROBOTIKO po programu LEGO WeDO 2.0. Praznovanje je primerno za otroke od dopolnjenega 7. do 15. leta starosti. V dveh urah (od 17. - 19. ure) bodo otroci pod strokovnim mentorstvom sestavili robotka in ga programirali s tabličnim računalnikom.

V ceno 140 € je zajeto praznovanje do 10 otrok. Cena vključuje individualna rojstno-dnevna vabila (pdf po e-mailu), uporabo LEGO kock WeDO 2.0, uporabo tabličnega računalnika v dvojicah, darilo za slavljenca, fotografiranje med programom (zgoščenko s fotografijami prejmete po pošti). Cena po ceniku velja za enega slavljenca. Krožnike, vilice, lončke, prigrizke, pizzo in pijačo ter torto (in svečke) prinesete s seboj (15 min prej), za hlajenje vaše torte pa poskrbi naš hladilnik.
Plačilo je možno samo z gotovino, na dan praznovanja.

Ideje za praznovanje rojstnega dne

V Centru eksperimentov Maribor lahko praznujete rojstni dan po programu, ki je prilagojen vsakemu otroku. Praznovanje je primerno za osnovnošolske otroke od 6. do 15. leta starosti.

V dveh urah rajanja (od 17. - 19. ure) ob preizkušanju stalne zbirke eksperimentov dva strokovna sodelavca skrbita za animacijo in usmerjanje programa. Rojstne dneve izvajamo med tednom: v ponedeljek, torek, četrtek in petek. Največje število udeležencev, vključno s slavljencem, je 20.

Cenik:

110 € za praznovanje do 15 otrok (z 2. delavnicama po izboru),

120 € za LEGO robotika praznovanje do 10 otrok,

150 € za praznovanje od 16 do 20 udeležencev.

Cena vključuje individualna rojstno-dnevna vabila (pdf po e-mailu), dve samostojni eksperimentalni delavnici po izboru ali LEGO delavnico, darilo za slavljenca, fotografiranje med programom (zgoščenko s fotografijami prejmete po pošti). Cena po ceniku velja za enega slavljenca. Če praznujeta dva otroka skupaj, se cena zviša za 20 €. Krožnike, vilice, lončke, prigrizke in pijačo ter torto prinesete s seboj (15 minut prej), morebitno pizzo ob 17:45 uri. Za hlajenje vaše torte pa poskrbi naš hladilnik.
Plačilo je možno samo z gotovino, na dan praznovanja.

 (Cenik velja od 1. 2. 2020)

Programi in delavnice za praznovanje rojstnega dne

Vzorčni program

Izberite si delavnico – eno iz sklopa A in eno iz sklopa B:

Izberi si delavnico

Od 1. 3. 2018, kot novost, izvajamo praznovanje rojstnih dnevov po programu LEGO robotika WeDO 2.0.

Udeležba na aktivnostih in dogodkih v Centru eksperimentov poteka prostovoljno in na lastno odgovornost.

 

Dodatne informacije:
Tel. : +386 (0) 59 080 286
E-pošta : cem@ektc.si